Demontering för husvagn och husbilsdelar

begagnade husbilsdelar "Man lånar ju bara jorden." - Tommy Johansson

På Autodemontering TT AB i Sjöbo i sydöstra Skåne hittar du en av Sveriges största husvagns- och husbilsdemontering. Vi säljer inte hela fordon utan endast delar till dem. Du kan köpa både husvagnsdelar och husbilsdelar hos oss från folk som har valt att skrota sin husvagn , och vi har en hel del reservdelar till släp. Vi säljer även hela släpvagnar, hästtransporter m.m. Om du vill komma till en bra demontering och bilskrot är vi utan tvekan rätt val. Besök oss så ser vi till att hjälpa dig att hitta vad du behöver!

Husvagnsdemontering, husbilar släpdelar och husvagnstillbehör

Bara för att du väljer att köpa begagnade delar till din husvagn så betyder det inte att det är gammalt, mycket av det vi säljer till husvagnar är nästan nytt samt till äldigt fördelaktiga priser. Du kan räkna med att det blir upp till 50 % billigare att handla hos oss jämfört med att köpa helt nya delar. Du skär även ner på miljöpåverkan genom att handla begagnat. Tack vare av att vi tar tillvara på saker och ting och inte bara slänger det gamla för att köpa nytt så ärnar vi istället om den planet som vi kommer att lämna efter oss.
Öppettider
Måndag: 12:30 - 16:30
Tisdag: 12:30 - 16:30
Onsdag: 12:30 - 16:30
Torsdag: 12:30 - 18:00
Fredag: 12:30 - 15:30
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Telefontider
Måndag – Fredag: 08:00-14:00

Välkomna ner till vår lokal för begagnade husvagns-,husbils-, hästtransports-och släpvagsdelar, som är belägen ett stenkast från våra lokaler för bildemontering.

Ni hittar oss på denna adress: Ingenjörsgatan 1, 275 39 SJÖBO

Vi tar nu emot Swish betalningar
Swish nr: 1236825509

Vi samarbetar med

intertek
laga
sbr
markesdemo
bilretur